keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Tässä lentokapteeninne Nils Gustafsson...

... toivottaa syvät osanotot kaikille teille jotka tänne jo eksyivät ja tulevat joskus eksymään. Jos ette eksy niin ainakin ohjeistan teidät tänne.

Asiaan. Fantsu homma tämä blogi. Kyllä mahtaa kavereita vituttaa kun postailen rumia kuvia ja paskaa stooria pallon toiselta puolelta. Ei mitään uutta siis koska sitähän teen kotosuomessakin mutta kyllä pitäs perspektiivin olla vähän toisenlainen nyt. Laita siis seurantaan. En kuitenkaan lupaa jaksanko edes päivittää tätä kuinka usein mutta laita silti. Laita vaan.

Homman nimi siis Working Holiday eli trävelleri slangissa WH trippi Australiaan. Lento on buukattu vasta Kuala Lumpuriin sillä ajattelin karistaa Suomen pölyt Malesian maaperälle ja näin ollen astua puhtaana ja neitseellisenä Australian rajojen sisäpuolelle. Se kauan Malesiassa viihdyn riippuu siitä milloin tuo päänsisäinen vihellys loppuu. Katsotaan.

Eräät ovat kyselleet kuinka pystyn lähtemään tälle retkelle mutta vastaus on simppeli. Rohkeutta reissua varten olen kerännyt tekemällä useita erinnäisiä hämäräperäisiä seikkailuja Kotkan ihmeelliseen yöelämään ja kokemusta löytyy muun muassa sibeliuspuiston sekä dösäaseman penkeillä nukkumisesta kuin myös ihanan ergonomisesti muotoillun merikontin katon tarjoamasta yösijasta. Hillohommat taas hoidettu päivänvalon kestävillä rakennustyöpuuhasteluilla. Enhän tue harmaata taloutta HYI! Entäs paluu? No kyllä alansa parhaat aina töitä löytää.

Tässäpä tämä erittäin pätevä ensipostaus eli blogin avaus nyt sitten oli. Katellaan sitten syssymmällä.

PS. Oravanpyörää jäljellä 8 työpäivää ja matkaTJ22 että sillai!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti