lauantai 27. kesäkuuta 2015

Bless the jaffa in the sky!

Nyt sitä lämpöä riittää ja soijaa pukkaa mutta sitähän tässä on kaivatukkin! Eilen siis saavuttu mestoille tänne Malesiaan ja lento meni yllättävän iisisti edelliseen pitkään lentoon verrattuna vaikka lentoa jouduttiin venailemaa putkessa joku tunti eli perslihaksia kiusattiin yli 13 timman edestä! Pari jekkunappia löyty taskusta niin sehän meni ihan kivasti.

Tosiaan ukko oli niin fressi heti ekana päivänä, että pitihän sitä lähtä sooloamaan ja kävinkin vallottamassa heti paikallisen TV tornin joka oli kyllä törkeä kopio Pasilan vastaavasta. Tai sitten ei. 
Miks ei Pasilan torniin pääse hämmästelee sitä kaunista betonitalojen perhettä? Vai pääseekö en tiedä eikä kyllä kiinnosta.

P6260010
Näkymä tornista.

P6260005
Apinat tervehti matkalla tornille.


No, tämän jälkeen kävikin perinteinen. Hyppäsin ilmaseen GO KL violetin linjan dösään ja menin katsastamaan Bukit Bintangin herkkukojut. Melkosen taivaallista mättöä hyvään hintaan. Tiikeri bisse maksaa prkl enemmän, 2,5 egee pullo. Ryöstö! Noniin takas perinteiseen. Kävelin GO KL pysäkille ja hyppäsin tähän saman väriseen violettiin dösään toiveissa päästä kämpille vaan eheei. Vähän aikaa maisemia hämmästellessä tajusin, että nää kaikki GO KL dösät on samanvärisiä eli liiloja mutta tää dösäkuski ajelikin vihreetä linjaa. Olin siis vähän niinku skutsissa. Kyllähän sieltä kämpillä sitten pääsin ja näkipähän kaupunkia. Melkosen aktiivinen jetlagin tasottelu päivä oli siis.
Illalla oli vielä semi energinen fiilis joten ajattelin käydä perjantain kunniaksi yhdellä paikallisessa reggaebarissa mutta pikkasen se ilta kuitenkin venähti. Kumma juttu.

Tänään lähdin retkeilemään Titiwangsa järven suuntaan intialaisen daamin kanssa kenet olin tuolla shisha sauhujen lomassa tavannut edellisenä iltana. Upee lätäkkö ja lungi mesta johon jengi tulee iltasin piknikkiä pitämään.

P6270004


That’s about it. Ekat päivät menny kivasti. Katotaan koska pukkaa lisää stooria.

Kuvia lisään heti kun user error saadaan ratkastua vai tökkiikö wifi mutta ei ny natsaa. Syssymmällä syssymmällä.

EDIT: Kuvia lisätty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti