torstai 23. heinäkuuta 2015

Missä ollaan??


Yllätyyys! Nyt kävi niin, että Kualattu Lumpuri jäi taakse ja meitsi otti suunnan Indonesiaan! OWD frendit Sasch ja Dylan Perhentialta paukkas mestoille KLään ja kaikkien mielenkiinnon kohteena on ollut seikkailla indoissa joten eipä siinä muuta kun flygapiletti Banda Acehiin. Kyllä juuri se sama paikka jonka tsunami pyyhkäs tasaseks vuonna 2004. On se siitä vähän kehittyny. Uus botski löytyy myös jolla meitäkin nyt kyyditettiin ihanan rauhalliseen 3 timman tahtiin tänne paratiisinomaiselle Pulau Wehin saarelle. Botskimatka oli aika hauska. Kaikki halus ottaa yhteisvalokuvan meidän kanssa! Tuli fiilis et ois joku tunnetumpiki kaveri. Vaikka kyllähän sitä ollaanki. Saattaa myös johtua siitä että vuonna 2005 muuan suomalainen Martti Ahtisaari neuvotteli rauhan tälle kyseiselle alueelle.

Näin Banda Aceh jää taakse.
Tää kaveri haluis Hollantiin jatkamaan lakiopintoja. Toivottavasti pääsee! Tuntee myös meidän Maran.
Welcome to Pulau Weh

Ihmishälinää

Satamassa bongattii hauska motosiklatuktuk heebo ja hän uhosi että pystyy kuskaamaan hondallansa itsensä lisäksi 3 reissupekkaa rinkkoinensa Iboihin kylään johon ajattelimme suunnistavamme. Kyllähän se honda huusi kun hyeena mutta perille päästiin. Matkalla tiellä majaili agressiivia apinoita ketkä yritti vauhdista napata meidän kamoja moton kyydistä! WTF ;DD 

Ylämäkeen paineltiin semmosta kyytiä, että mummotki käveli ohi.


Nyt relaksoidutaan ja katellaan miltä saari näyttää. Sen verran hyvää mutkapätkää täällä saarella näyttäs olevan että kyllä pääsee syöttää ja availee joten suunta kohti skobavuokraamoa ja sisäinen hurjapää valloille.

Lopuksi avautumista. Perkele oon ripuloinu tässä nyt Perhentialt asti sekä olin vielä kuumeessa pari päivää ja räkä virtaa pahemmin ku victoria falls eli jännä nähä pääseenkö sukeltamaa täällä. Saschalla meni myös korva vähä rikki Perhentialla ja hänkin epäröi että mitäköhän tässä. Ja voi saatana että elektroniikka osaa myös vittuilla. Gopro nepa bläkki ei suostu enää yhteistyöhön. Just ku sain ostettua puna- ja polarisaatiosuotimen siihen värkkiin. Pemalautajurkele! Koodia gopro serviisiin että mites tässä nyt edetään kun oon niin sanotusti koditon ja reissun päällä ja kuvaa pitäs saada että kukaan mitään uskoo mitä täällä tapahtuu. Jännä nähä. 


No mutta onneks saarella on lääkkeet akuuttiin vitutukseen ;)

Ja lopuksi jotta teitä suomalaisia siellä suomessa vähän ärsyttäisi niin pari nättiä kuvakaappausta meidän rannalta. Täällä ei sada eikä ole kylmä.

Day time.
Night timeee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti